Uw nieuwe startpagina bouwen

Sommige CMS systemen zijn bedoeld voor het bouwen van een specifiek soort website. Bij een startpagina script is hier sprake van. Het bouwen van een eigen startpagina website is de primaire functie van een startpagina script. Het is dus raadzaam om een ander CMS pakket te gebruiken voor het bouwen van een normale website.

Met het startpagina script is het aanmaken van diverse dochterpagina’s mogelijk. Aan elke startpagina op de website kan een subdomein worden toegewezen. Schakelt u wildcard DNS in dan hoeft u niet elk subdomein apart in de nameserver aan te maken. De pagina Eigen startpagina maken bevat nuttige informatie voor wanneer u graag meer zou willen weten. Een startpagina script wordt vaak zeer betaalbaar aangeboden. Met het script heeft u in een handomdraai uw eigen startpagina website samengesteld. Met behulp van het script kunt u alle aspecten van de website wijzigen. Een account kan gemakkelijk met het registratieformulier worden aangemaakt.. Nadat er is ingelogd kan de gebruiker zijn eigen pagina’s beheren.

De kleuren van een eigen startpagina kunnen door de gebruiker heel eenvoudig naar eigen smaak worden veranderd. Een eigen kleurenschema is in te stellen voor iedere bijzondere dochterpagina. Zo kunnen twee rubrieken op dezelfde startpagina allebei andere kleuren gebruiken. Zo kunt u zorgen dat bepaalde rubrieken meer de aandacht trekken dan anderen.

U kunt ook geld verdienen met uw startpagina website. De inkomsten komen uit de verkoop van backlinks. De aanmelder van een link mag zelf bepalen in welke rubriek hij de link wil toevoegen. Via de koppeling met de payment provider kan het script ook zien of een betaling is gelukt en daarop reageren. Als de betaling is gelukt wordt de link door het startpagina script automatisch aan uw website toegevoegd. Op het moment dat een betaalde link wordt toegevoegd, ontvangt u automatisch een e-mail met gegevens rondom de link. De link is dan al toegevoegd, dus de e-mail is ter informatie.