Uw nieuwe startpagina maken

Een bijzonder CMS programma is het startpaginascript. Soms is een script verouderd en moet de oude website in een nieuw script worden ingeladen. Een dochterpagina wordt meestal rond een enkel thema opgebouwd. Voor een eigen startpagina website maken kunt u meer tips vinden in het artikel Aanmelden startpagina.

Een eigen account kan men aanmaken met behulp met het registratieformulier. Met deze inloggegevens kan men inloggen in het beheergedeelte. Is men ingelogd dan kan men in het beheergedeelte op een heel eenvoudige manier een nieuwe startpagina aanmaken.

Men schrijft een startpaginascript over het algemeen in PHP. Gegevens worden door het script opgeslagen in een MySQL database. Vaak biedt de ontwikkelaar ondersteuning bij het installeren van het startpaginascript. De link die hierboven wordt vermeld wijst naar een website die meer artikelen bevat. U vindt in een aantal artikelen een verwijzing naar een professioneel startpagina script. Het verkopen van links is een mogelijkheid van het startpaginascript. Het moet voor iemand wel aantrekkelijk zijn om een betaalde link op uw website te hebben.

Belangrijk is dat u zich focust op de bezoeker bij een eigen startpagina maken en niet zozeer op de zoekmachines. Bouwt u een startpagina dan zal het bijna altijd gaan om een Nederlandse startpagina.

Het is de website startpagina.nl die ermee begon. Veel websites hebben die typische opmaak overgenomen. U kunt opgeven via welk subdomein uw nieuwe startpagina bereikbaar moet zijn. Een voorwaarde is dan wel dat het subdomein nog beschikbaar is.