Uw nieuwe startpagina maken

Denkt u dat het lastig is om een eigen startpagina website te maken? Dit artikel zal dan erg waardevol voor u kunnen zijn. Voor het maken van uw eigen startpagina website is geen technische kennis nodig als u van de juiste tool gebruikmaakt. Geld verdienen is daarbij ook mogelijk. U kunt links op uw startpagina website verkopen. Heeft u hier wel oor naar? In dit artikel vindt u er meer informatie over. Een startpagina script zal nodig zijn wanneer u zelf niets wilt of kunt programmeren. In feite gaat het om een CMS systeem maar dan puur gericht op het beheer van een startpagina website. Een startpagina script is vaak geschreven in de programmeertaal PHP.

U dient het script op uw webruimte te plaatsen en te installeren. U zult dus ook webhosting moeten regelen. Houd er rekening mee dat er vaak een database nodig is om een startpaginascript te kunnen gebruiken. Lijkt een startpagina script u wel handig, dan kunt u er meer over lezen op de pagina Een nieuwe startpagina online zetten. U zult het script doorgaans zonder problemen kunnen installeren wanneer u een domein met de juiste webruimte heeft. Vaak neemt een meegeleverd installatiescript de moeilijkste stappen van de installatie voor zijn rekening.

Er kan met diverse betaalmethoden een koppeling worden gemaakt. Uw startpagina website kan zo een extra inkomstenbron worden. U kunt namelijk links op uw website verkopen. Een bezoeker kan een link aanmelden via een speciaal formulier. De bezoeker mag de gewenste dochterpagina en de rubriek kiezen waar de link zichtbaar moet worden. Men kan daarna betalen voor de plaatsing. Men kan bijvoorbeeld kiezen tussen betalen via PayPal of iDEAL. Zijn er geen problemen opgetreden met de betaling, dan wordt de link direct in de gewenste rubriek geplaatst op de door de bezoeker gekozen startpagina.

Via een aanmeldformulier kan de bezoeker een gebruiker op uw website aanmaken. Via dit account kan de bezoeker inloggen op uw startpagina website. Als men is ingelogd kan men een startpagina aanmaken en de inhoud daarvan beheren. Op deze manier voegen ook anderen content aan uw startpagina website toe. Niet alleen bezoekers vinden het fijn wanneer er regelmatig content bijkomt. Als u de website zo nu en dan uitbreidt met content, dan zullen zoekmachines dit ook waarderen. Het heeft tot gevolg dat u beter te vinden bent in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.