Uw nieuwe startpagina online zetten

Een CMS kan bedoeld zijn om een zeer specifiek type website mee te maken. Bij een startpagina script is hier sprake van. De primaire functie van een startpagina script is dat u er snel een startpagina website mee kunt maken. Voor het maken van een reguliere website kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

U kunt meerdere startpagina’s op uw website eenvoudig aanmaken met het startpagina script. U kunt aan iedere individuele dochterpagina een eigen subdomein toewijzen. Daarbij is het zo geregeld dat u niet elk subdomein in uw DNS server hoeft toe te voegen. U kunt Eigen startpagina maken lezen als u graag meer informatie over het startpagina script heeft. Vaak betaalt u niet heel veel voor een startpagina script. Een startpagina script stelt u in staat om uw eigen startpagina website te bouwen. De startpagina website is volledig aanpasbaar. De gebruiker kan met behulp van het registratieformulier heel eenvoudig een account creëren.. Na het inloggen met dit account kan een gebruiker in de beheerdersomgeving hun eigen startpagina’s beheren.

Kleuren van iedere individuele pagina kunnen door een beheerder worden aangepast. De kleuren van de categorieën op een dochterpagina zijn ook makkelijk aan te passen. Soms kan men per individuele categorie op een pagina ook andere kleuren instellen. Uit marketingoverwegingen kan het interessant zijn een bepaalde rubriek meer de aandacht te laten trekken dan andere rubrieken.

Online inkomen generen is mogelijk met een startpagina script. Bezoekers kunnen een betaalde link toevoegen aan uw website. De aanmelder van een link mag zelf bepalen in welke rubriek hij de link wil toevoegen. U kunt het startpagina script koppelen aan een betaalprovider, waardoor het ontvangen van online betalingen een fluitje van een cent wordt. Zodra het startpaginascript ziet dat de betaling gelukt is, dan zal de link automatisch in de gekozen rubriek worden geplaatst. Het startpagina script brengt u per e-mail op de hoogte als er een betaalde link is toegevoegd. De link is dan al toegevoegd, dus de e-mail is ter informatie.