Uw nieuwe startpagina online zetten

Ook voor u is het mogelijk om uw eigen startpagina website te runnen. U kunt zelf gaan programmeren maar de vraag is of u dat kunt en wilt. Een bestaand startpagina script gebruikt zal eenvoudiger zijn. Het gaat daarbij niet om het bouwen van een gewone website, maar om het bouwen van een startpagina website.

Na het overzetten van het script naar uw webruimte kunt u de installatie uitvoeren. Is het installeren goed gegaan dan kunt u beginnen met het aanmaken van dochterpagina’s. Met een account dat men via uw website kan aanmaken wordt het mogelijk om zelf startpagina’s ana te maken en te beheren. Met de verkoop van links kunt u extra inkomsten genereren met uw startpagina website. Er zullen regelmatig mensen zijn die willen betalen voor een goede link.

Het mooie is dat dit proces geheel automatisch verloopt. Of de betaling gelukt is kan het script zelf controleren. De link wordt direct getoond op het moment dat de betaling is gelukt. De prijzen voor de plaatsing van een link kunt u zelf bepalen. Het bedrag dat u vraagt kan voor een link op de homepage hoger zijn dan voor een link vanaf een gewone dochterpagina. Een link op de homepage wordt vaak als waardevoller beschouwd. Wilt u meer over een dergelijk script lezen, dan is het artikel Eigen startpagina een goed startpunt. Wilt u gebruik maken van een dergelijk script, dan heeft u ook een webhosting pakket en een domeinnaam nodig. Als u dit ook geregeld heeft, dan kunt u naar de volgende stap, namelijk de installatie van het script.

Een meegeleverd installatie script zal meestal de tabellen aanmaken in de database. De database tabellen hoeft u dus niet handmatig aan te maken. Dit vergemakkelijkt het installeren en gebruiksklaar maken van het script. Via een formulier op uw website kunnen bezoekers zich aanmelden. Met het account dat vervolgens wordt aangemaakt kunnen ze zelf een startpagina maken.