Uw nieuwe startpagina samenstellen

Er is een kans dat u reeds op een bestaande website eens een dochterpagina heeft samengesteld. En zit u nu na te denken om uw eigen startpagina website te beginnen. Deze mogelijkheid is mogelijk. Zelfs als u weinig technische kennis heeft. Dat is eenvoudig te realiseren via een PHP CMS script. Via de link naar de pagina eigen startpagina samenstellen komt u aan meer informatie. Zo een script is in PHP gemaakt. Voor een paar tientjes heeft u al zo een handig startpagina script. Via een beheerpaneel maakt u simpelweg een startpagina aan.

Het is zo in te stellen dat derden ook een dochterpagina kunnen aanmaken. Met een instelling in de beheeromgeving kunt u het registratieformulier openzetten. Via een registratieformulier maakt een bezoeker een account aan. Met het account dat vervolgens wordt gecreƫerd, kan de bezoeker zelf een startpagina aanmaken en beheren.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Het aanmaken van een eigen startpagina is dan niet nodig. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. Hiervoor kan men afzonderlijk de prijs instellen. Handig als u wel links wilt naar uw website, maar geen zin heeft om uw eigen startpagina op de website van een ander aan te maken.

Tevens kunt u naast links allerlei andere dingen toevoegen aan uw startpagina. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. Daarnaast kunt u makkelijk de kleuren van iedere individuele startpagina wijzigen. Naast een lijst van links kunt u zo ook andere informatie weergeven. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Een specifieke startpagina is via dat subdomein te bezoeken. Bezoek snel de link die eerder in dit artikel is genoemd om zelf een startpaginascript aan te schaffen.