Uw nieuwe startpagina samenstellen

Met een startpagina in uw bezit krijgt u een aantal mogelijkheden. Ten eerste kunt u natuurlijk de pagina vullen met backlinks. Dat is de primaire functie van startpagina’s. Daarnaast kunt u diverse andere onderdelen toevoegen aan uw dochterpagina. Bezoekers vinden widgets fijn.

Op een aantal sites maakt u gratis een eigen account aan. Vervolgens logt u hiermee in en kunt u een startpagina creëren. Met regelmaat de pagina updaten is daarbij ook belangrijk. Er verdwijnen links en er worden nieuwe links toegevoegd. Soms is het nodig om een dode link van de startpagina af te halen. Het onderhouden van uw eigen startpagina is van belang.

Er is daarnaast altijd wel ruimte voor verbetering van de startpagina. Om het u gemakkelijker te maken zou u eens een startpagina website kunnen overwegen waarbij u al uw dochterpagina’s in een centraal beheergedeelte kunt beheren. Het doornemen van de pagina is een goed idee wanneer u er meer over wilt weten. Met uw eigen startpagina website heeft u meer controle dan wanneer u op de website van derden dochterpagina’s aanmaakt. In dat geval zit u ook niet vast aan allerlei eisen die de beheerders van andere websites aan uw dochterpagina’s stellen. Het is mogelijk om anderen een startpagina op uw website te laten samenstellen.

Een eigen website met dochterpagina’s geeft u de volledige controle over het voortbestaan van de site. Het wordt ook eenvoudiger om geld te verdienen met uw website. Zo wordt het mogelijk om op uw startpagina backlinks te verkopen. Het proces is daarbij volledig geautomatiseerd in vele gevallen.