Veilige PHP startpagina website bouwen

Voor linkbuilding zijn startpagina’s nog altijd interessant. U kunt er toch weer een aantal links mee bouwen. U kunt bovendien een eigen startpagina website beginnen. In eerste instantie kunt u er uw links plaatsen. Verder kunt u met uw eigen startpagina website extra inkomsten genereren. De aanschafkosten zijn zo zeer gemakkelijk terug te verdienen. Het is mogelijk om verschillende widgets toe te voegen aan uw dochterpagina’s. U kunt bijvoorbeeld het laatste nieuws tonen op uw startpagina. Startpagina links zijn daarbij nuttig om andere websites beter gevonden te laten worden in de zoekmachines.

U kunt Startpagina script bezoeken wanneer u daar wel oor naar heeft. Op diverse wijzen betaalt het zich terug, zo kunt u links verkopen op uw startpagina websites. U kunt per link rubriek de kleuren erg simpel veranderen. Het is heel simpel om een nieuwe link categorie toe te voegen. Met behulp van een aanmeldformulier kan een bezoeker uiterst gemakkelijk een eigen account aanmaken. In het geval dat men is ingelogd, kan men met behulp van het beheergedeelte een eigen startpagina maken. Bovendien kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. Tevens is het mogelijk om een naam en een omschrijving in te voeren.

Daarbij is het mogelijk om de metagegevens in te vullen per afzonderlijke startpagina. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. Het is mogelijk om iedere dochterpagina anders in te delen. U kunt Adsense plaatsen, welke op elke startpagina getoond zal worden compleet bovenaan. U kunt er daarbij voor kiezen om een banner te tonen. U kunt een affiliate banner plaatsen wanneer u wilt. Op dezelfde manier kunt u voor een alvast bedrag bannerruimte verhuren. Heeft u graag zekerheid qua inkomen, dan is dat laatste erg slim. U kunt dan een reeds bedrag vragen voor een bepaalde periode.