Website hulpmiddelen

Bij het bouwen van een zakelijke website kunt u van een tool gebruikmaken. Men spreekt dikwijls van een CMS systeem. Een CMS systeem is met behulp van de link CMS betekenis simpel te bemachtigen. Heeft u het CMS pakket gekocht, dan kunt u het direct installeren.

Het systeem zal de installatieprocedure starten bij uw eerste bezoek aan de site net na de installatie. Met behulp van dit script kan de belangrijkste informatie rondom uw website worden ingesteld. Gedurende de installatie is bovendien het aanmaken van een beheerdersaccount mogelijk. Met behulp van dit account kunt u simpel wijzigingen aan uw website aanbrengen.

Aanbevelingen van klanten op uw website kunnen een positief effect voor uw onderneming teweegbrengen. Dit is gemakkelijk te realiseren middels het CMS systeem. Een testimonial bevat een positief verhaal van een klant over uw onderneming. Voor het beheer van banners is een apart beheerscherm. Er zijn diverse posities op uw website waar een banner toevoegen mogelijk is.

Er zijn mogelijkheden om met behulp van uw zakelijke website te verkopen met het CMS pakket. Als u wilt kan het gehele bestelproces inclusief betaling online verlopen. Digitale producten kunnen direct worden gedownload nadat er is betaald. Van uw kant wordt alleen verwacht dat u de betaalkoppeling goedzet. Met behulp van de e-mail ontvangt de koper een bevestiging met een eventuele download link. Via het beheergedeelte kunt u delen van de tekst van deze e-mail naar eigen wens aanpassen. U kunt hetzelfde doen met veel andere meldingen en teksten die op uw website zichtbaar zijn. Zeker weten wilt u iets eerst zien voordat u het aanschaft.