Website maken tools

Men heeft een CMS systeem zo gemaakt dat er nauwelijks technische kennis nodig is voor het gebruik. Hierdoor hoeft u geen programmeur te zijn om toch een website te kunnen maken. De kennis die u met CMS pakketten opdoet is ook later weer in te zetten. Doet u het onderhoud van de websites van klanten erbij, dan zorgt dat toch weer voor extra inkomen. Kennis over CMS systemen is dus niet alleen voor uw eigen sites handig. De pagina CMS systeem, wat is het? bevat veel informatie over CMS systemen. Het is goed om u er eens in te verdiepen. Kennis over websites maken is niet nodig. De beheerschermen kunt u bereiken nadat u in de beheeromgeving bent ingelogd. U krijgt tijdens het installeren van het CMS systeem de mogelijkheid om zelf de inloggegevens van het beheerdersaccount in te stellen. U wordt bij de installatie bijgestaan door een apart installatiescript.

Het installatie script zal een beheerdersaccount voor u aanmaken. Daarvan kunt u zelf de inloggegevens kiezen. Met dit account kunt u inloggegevens op het beheerpaneel en de door u gewenste aanpassingen doen. Ook voor het gebruik van het beheerpaneel is geen diepgaande kennis van de techniek nodig.

Het content management systeem dat u via de link kunt kopen, bevat ook een module voor gebruikersbeheer. Wilt u in teamverband werken aan de website, dan is dat met een CMS pakket dus prima te doen. Het is dan niet noodzakelijk dat anderen uw inloggegevens gebruiken. De ander kan zijn eigen inloggegevens gebruiken om in te loggen binnen het beheergedeelte. Iemand kan zijn wachtwoord kwijtraken. Een gebruiker kan via zijn e-mailadres instructies aanvragen voor wachtwoordherstel. Wanneer het e-mailadres bekend is binnen het content management systeem, dan zullen de instructies naar het e-mailadres worden gestuurd.