Wilt u een advertentiewebsite maken?

Wanneer u de te nemen stappen kent, is een marktplaats beginnen niet zo lastig. Als u een PHP script voor het maken van een advertentie website kunt aanschaffen, dan raden wij u aan het script te kopen. Een eigen domein is handig, samen met de bijbehorende webruimte. Verder is het ook nodig dat een database kan worden aangemaakt bij de hosting.

Een goed advertentie script is via het artikel marktplaats script eenvoudig te vinden. Men heeft PHP gebruikt voor het ontwikkelen van het script. Verder dient u op uw webhosting een database aan te maken. Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. Tijdens de installatie maakt u een beheerdersaccount aan.

Via dit beheeraccount kan iedere instellingen van uw website worden aangepast. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. Heeft u veel schijfruimte op de webhosting, dan kan deze instelling op een hogere waarde worden gezet dan wanneer dat niet het geval is.

Het script ondersteunt diverse betaalproviders. Zo worden de betaalgateways TargetPay en Mollie ondersteund. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. Zowel Nederlandse als Belgische adverteerders hebben zo mogelijkheden om te betalen op uw marktplaats website.

Hoeveel advertenties er dienen te worden weergegeven per scherm van het advertentie overzicht, is hier ook aan te passen. Ook is de kleurstelling van uw advertentie website volledig aan te passen.