Wilt u een eigen advertentie site maken?

Online geld verdienen kan met een advertentie website. Een banner bovenaan de website plaatsen is een mogelijkheid. Het is verder een optie om betaalde rubrieken aan te maken op uw advertentie website. Een topadvertentie aanbieden is ook mogelijk. Topadvertenties staan bovenaan het overzicht van advertenties voor een aantal dagen.

Het beheren van een eigen marktplaats website is niet heel erg lastig. Er is een beheerpaneel waarmee u uw eigen advertentie website kunt aanpassen. Zo is de kleurstelling aan te passen. Via de beheerpaneel kunt u tevens hier en daar een banner plaatsen bij het overzicht van de advertenties.

U kunt bij het artikel Professionele advertentie site maken terecht wanneer u op zoek bent naar meer informatie over een advertentie script. Er zijn een aantal voordelen die het kopen van een bestaand advertentie script heeft. Voor de zaken die u bij het bouwen van een script gaat tegenkomen, is vaak al een oplossing bedacht. Verder bespaart u tijd door een kant en klaar PHP script te kopen.

Tijdens het installeren vult u in het eerste scherm de titel en de meta gegevens in. Het tweede scherm geeft u de mogelijkheid om de gegevens voor de database connectie in te voeren. U mag in het derde scherm een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen om in te loggen op de beheeromgeving.